Rijpe vrouwen die op jongere mannen vallen en zich hebben aangemeld om zo gemakkelijk in contact te kunnen komen met nieuwe mannen en eventueel een afspraakje maken om samen te kunnen genieten van sex! Een echte date met een vrouw van 50 jaar ouder is perfect mogelijk hier, dus meld je meteen aan!

Gratis meedoen en lekker flirten met al die geile rijpe dames hier die in Nederland of Vlaanderen wonen en dus gemakkelijk te bereiken zijn voor een spannende ontmoeting. Zij hebben er in elk geval zin in en hopen van harte een leuk berichtje van jou te mogen ontvangen! Schrijf je hier nu direct gratis in!

Rijp Zoekt Jong

Date een oudere vrouw die op jongere mannen valt

Eenzame 64-jarige dame uit Gelderland wil jongens

Hallo ik ben Barbera ik zou graag een leuke man willen ontmoeten. Ik ben weduwe sinds twee jaar en heb sindsdien geen oog meer voor mannen gehad. Mijn hart is nog steeds gesloten om een echte relatie aan te gaan maar ik zoek meer iemand om af en toe mee te vrijen. ...»

Ervaren 59-jarige moeder uit Hillegom op zoek naar man

Ik schaam me er totaal niet voor en mijn omgeving steekt altijd de draad met me. Ik kan er alleen maar om lachen. Het is geen geheim dat ik af en toe een jongere minnaar heb. Ze zien er gewoon beter uit en ze presteren beter in bed (daar moet ik Patricia Paay gelijk in geven). Eerlijk gezegd liggen ze helaas niet voor het oprapen maar een goede vriendin raadde me aan om...»

Eenzame 56-jarige moeder uit zoekt jongeman

Ik ben vaak alleen thuis, vooral ’s avonds. Dan verveel ik me als er niets leuks op tv is. Tijd voor een nieuwe hobby: lekkere kerels verwennen!.... Haha ! Dat heb ik altijd al willen doen en nu durf ik eindelijk de stap te zetten.(moettie maar niet zo vaak van huis zijn). ...»

Wulpse 69-jarige dame uit Vertel Ik Later zoekt jongeman

Een vrouw met behoorlijke bagage maar wie heeft dat niet tegenwoordig. Op zoek naar een man die bereid is zijn bagage met mij te delen. Ik kan goed luisteren, maar weinig mannen kunnen dat ook. Tenminste dat heb ik in de loop der jaren ervaren. Enkele mannen kunnen dat en naar die enkele ben ik op zoek. Bij mij begint iedere romance/amoureus avontuur met een goed gesprek,...»

Rijpe 68-jarige dame uit Oss wil jongens

Hallo meneer die mijn pagina leest. Ik ben een vrouw van 64 jaar. Ben 17 jaar geleden gescheiden. Ik ben een vrouw die graag bij blijft. De actualiteiten, kranten, nieuws, ik volg het allemaal. De crisis. Ja, ook ik voel het. Maar wat heb ik te klagen? Ik heb mijn natje, droogje, ik kan mijn kleinkinderen soms wat toestoppen en heb zelfs een computer. Mensen vergeten...»

Lekkere 67-jarige dame uit Zaandam zoekt jongeman

Hallo met Maria ik zoek een man tot 70 jaar voor orale seks en seks. Ik geniet daar nog steeds van en er zijn zelfs dingen die ik nog nooit gedaan heb maar graag wil uitproberen. Ik kan ontvangen of naar jou toekomen. ...»

Bejaarde 66-jarige dame uit Almelo wil jongere man

Hallo. Ik ben Gré, weduwe en heb twee kinderen. Ik ben niet meer de jongste maar zo gedraag ik me niet. Ik hou van uitgaan, wijntje, sigaretje, parenclub bezoek, sauna, massage, kortom misschien wel van alles wat je niet zou verwachten van een 59 jarige vrouw. Ik zou het zo fijn vinden om een man te vinden om al deze dingen samen mee te doen. Want ook al heb ik een...»

Wulpse 66-jarige dame uit Vertel Ik Later zoekt jonge lover

Hallo voor iedereen die die mijn tekst leest. Ik heb een gelukkig huwelijk, geen gelukkig sexleven.....druk met kleinkinderen enz... Ik heb één zogenaamde bezigheid: Yoga.. Dat is ong mijn enige tijd alleen, daarna nog zg \"kopje thee drinken met de meiden\".. In die tijd zou ik wel eens iemand willen \"ontmoeten\" De kans bestaat alleen wanneer ik...»

Hete 66-jarige dame uit Nederweert zoekt een date

Erg hoor dat ik mezelf hier zo in de aanbieding gooi! hahaha, nee hoor, ik ben nou eenmaal geen bankzittertje, ik hou van het leven en alleen is maar alleen. Vind ik prima hoor, maar soms wil ik wel eens een spannend avontuurtje beleven met een kanjer van een man die mij wel eens laat zien hoe het hoort! Dus, hierbij daag ik jullie uit! ...»

Lekkere 66-jarige dame uit Ede zoekt een date

Zijn er ook mannen die verder kijken dan alleen seks? Niet dat ik geen seks wil hoor, begrijp me goed. Maar ik wil wel meer diepgang dan alleen platte seks. ...»

Eenzame 66-jarige dame uit Amersfoort Eo wil jongens

Lekker-winkelen, het is één van mijn grootste hobby's. Ik heb het geluk dat ik niet meer hoeft te werken en financieel onafhankelijk ben. Natuurlijk heb ik meerdere hobby's, maar daarover later misschien meer. Winkelen via internet vind ik ook steeds leuker en pats-boem, kom ik hier terecht. En ohhh wat zie ik hier lekkere koopjes in de aanbieding! Ik ga gauw...»

Hete 66-jarige dame uit Zaltbommel zoekt jongeman

Hallo, ik sta op knappen! Ja klinkt lekker wanhopig, maar dat ben ik eigenlijk ook wel een beetje. Mijn man heeft een geestelijk probleem en zit vol medicijnen. Ik ben zelf nog heel actief met van alles, verzorg mijn man, sport 2 keer per week en ik ben werkzaam als telefoniste. Nu ben ik op zoek naar een man waar ik ook intiem mee kan zijn en het liefst voor vast. ...»

Oude 66-jarige dame uit Wierden zoekt jonge lover

Goddome wat een concurrentie hier zeg! Maar op ieder potje past een dekseltje zak maar zeggen. ok. natuurlijk ben ik niet meer de jongste maar ik ben nog erg actief. Uiteraad wat jaren getrouwd geweest maar vind het zo wel goed. Een man die het zo ook wel goed vind, maar zo nu en dan ook eens de bloemetjes buitn wil zettn...die mag me grust een mailtje sturen om eens...»

Hete 66-jarige dame uit Vertel Ik Later zoekt jongeman

Goeiedag allemaal; wat keuk dat jullie op mijn advertentie kijken. Ik ben inmiddels in de 60...ik dacht huppakee, voor de draad ermee. Ik ga me niet schamen voor mijn leeftijd. Nu moet ik eerlijk zijn, ondanks dat ik er denk ik nog best goed uitzie is dit wel een voordelige foto... Lieve_fiets? Ik vind op een "ouwe" fiets moet je het leren niet zo leuk...hahaha....»

Wulpse 65-jarige dame uit Venlo wil jongens

Bourgondisch, humor, respect, hygiene en natuurlijk zin om elkaar te verwennen. Meerder afspraken mogelijk, ik kan ontvangen en verplaatsen. ...»

Ervaren 65-jarige dame uit Heerde wil jongens

Voor een groot aantal mensen hier ben ik natuurlijk een oma, maar ik kan je vertellen dat ik me totaal niet zo voel. Ik hou van een lolletje, uitdagingen en schuw sexuele avonturen helemaal niet. Door bepaalde gebeurtenissen heb ik een tweede kans gekregen en die pak ik met beide handen aan. Ik zie mij al ergens in een of ander tehuis wegkwijnen. Het zou fijn zijn als...»

Nieuwste vrouwen

Rijpe vrouwen daten

 • Love
  Dates vinden
  Voor een nacht of langer
 • Chatten
  Prive berichtjes
  1 op 1 met haar babbelen
 • Flirten
  Lekker flirten
  Snel aan de praat raken
 • Agenda
  Afspraakjes maken
  Discreet tijd en plaats vinden

Nieuwste mannen

Camilleh (62) uit Zierikzee
Wil graag contact maken met jou!